Boekhandel Douwes Den Haag

Maxima Zorreguieta

Moederland

Marcia Luyten

Maxima Zorreguieta

Maxima Zorreguieta

Moederland

Maxima Zorreguieta

 

Het fascinerende levensverhaal van Koningin MáximaOp werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 26,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Maxima Zorreguieta

Vanaf het moment dat Máxima Zorreguieta aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. De geschiedenis leert: wie trouwt met een vorst, wacht geen gemakkelijk leven. Wat maakt dat deze Argentijnse floreert aan een oud Europees hof?

Koningin Máxima werd vijftig jaar geleden geboren in een land in verval. Argentinië was zijn grootse toekomst misgelopen en vluchtte in nostalgie. De Argentijnse tragedie dringt de familie binnen wanneer haar vader toetreedt tot de militaire regering. Wat in Máxima's jeugd vanzelfsprekend was, zal diepe sporen trekken in haar latere leven.

In Máxima Zorreguieta. Moederland, het eerste boek van een biografisch portret in twee delen, laat Marcia Luyten zien hoe Koningin Máxima is gevormd door haar geboorteland. Door de grote geschiedenis van een land dat droomde van glorie, en door de kleinere geschiedenis van een familieband, hoge verwachtingen en onvoorwaardelijke vriendschap. Máxima waagt de oversteek van Buenos Aires naar Wall Street en de

jetset van Manhattan, maar pas nadat een persoonlijke strijd is geleverd.


ISBN
9789403194806
Pagina's
352
Verschenen
NUR
681
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De