Boekhandel Douwes Den Haag

Ongelijke liefde en narcisme

Narcisme maar ook empathisch vermogen begint bij de opvoeding

Gerard Van Duin

Ongelijke liefde en narcisme

Ongelijke liefde en narcisme

Narcisme maar ook empathisch vermogen begint bij de opvoeding

Ongelijke liefde en narcisme

 

Als e balans helemaal zoek is en zij vindt dat zij altijd gelijk heeft en het buitengewoon goed met zichzelf heeft getroffen en er sprake is van boven / onderschikking wees dan erop voorbereid dat zodra jij zoekt naar de gelijkwaardigheid, jij een grens stelt aan het devalueren en je het gevoel krijgt ineens niet meer welkom te zijn.Leverbaar

€ 23,00

Levertijd: 2 tot 3 dagen


Beschrijving Ongelijke liefde en narcisme

Als e balans helemaal zoek is en zij vindt dat zij altijd gelijk heeft en het buitengewoon goed met zichzelf heeft getroffen en er sprake is van boven / onderschikking wees dan erop voorbereid dat zodra jij zoekt naar de gelijkwaardigheid, jij een grens stelt aan het devalueren en je het gevoel krijgt ineens niet meer welkom te zijn. Wordt dan voorzichtig.
Ik zelf ben al in een soort onderliggende positie vanwege mijn prostaatkanker, mijn ziekte en de uitzaaiingen in mijn botten. Fysiek kan ik steeds minder. Dat betekent nog niet dat ik over mij heen moet laten lopen, dat ik ineens gedevalueerd moet worden na een jaar samenzijn en leuke dagen te hebben gehad, haar liefste oudje werd genoemd.
Mag ik wat besluiten ? Ik besluit nu ook zelf nog steeds.


ISBN
9789403622781
Pagina's
42
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Geografie