Boekhandel Douwes Den Haag

Kriskras door Frankrijk

Floor van Rossum

Kriskras door Frankrijk

Kriskras door Frankrijk

Kriskras door Frankrijk

 

In 2005 besloot ik met mijn zus op vakantie te gaan naar Frankrijk. Het ultieme doel na 5 vakanties was de mooiste plek te vinden waar ik de rest van mijn leven zou willen wonen. Droom was altijd om een chambres d'hôtes te beginnen maar na een paar vakanties werd wel duidelijk dat deze droom bijgesteld zou moeten worden.Niet leverbaar

€ 25,09


Beschrijving Kriskras door Frankrijk

In 2005 besloot ik met mijn zus op vakantie te gaan naar Frankrijk. Het ultieme doel na 5 vakanties was de mooiste plek te vinden waar ik de rest van mijn leven zou willen wonen.
Droom was altijd om een chambres d'hôtes te beginnen maar na een paar vakanties werd wel duidelijk dat deze droom bijgesteld zou moeten worden.
Frankrijk is prachtig. Wij hebben de mooiste gebieden bezocht, de schattigste dorpen gezien, maar leuk voor vakantie maar om er te wonen?
Dat was de grote vraag.
Uiteindelijk ben ik terecht gekomen in Vinsobres in de Drôme Provencale, een prachtig dorp met zo'n 1000 inwoners, een leuke bistrot, boulangerie, épicerie en uiteraard een Salle de Fêtes.
Een schitterend oud huis met grote tuin met uitzicht op wijngaarden en de Mont Ventoux. Ik heb veel mensen leren kennen, ben overal vrijwilliger geweest en als ik op mijn terras zit in dit rustige dorp, kijk ik genietend naar de mooie bergen.


ISBN
9789403674087
Pagina's
120
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Reisverhalen