Boekhandel Douwes Den Haag

Verstopt achter een dik pak wolken

oorlogsverslag

Elle Werners

Verstopt achter een dik pak wolken

Verstopt achter een dik pak wolken

oorlogsverslag

Verstopt achter een dik pak wolken

 

VERSTOPT ACHTER EEN DIK PAK WOLKEN. Zo voelde ik mij in de zomer van 2020. Na drie zware maanden in een GGZ-kliniek ging ik op zoek naar herstel. Na enig navragen kwam ik dankzij mijn jongste zus het oorlogsdocumentje van mijn vader op het spoor.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Verstopt achter een dik pak wolken

VERSTOPT ACHTER EEN DIK PAK WOLKEN. Zo voelde ik mij in de zomer van 2020. Na drie zware maanden in een GGZ-kliniek ging ik op zoek naar herstel.
Na enig navragen kwam ik dankzij mijn jongste zus het oorlogsdocumentje van mijn vader op het spoor. Vervolgens kreeg ik de kopietjes, die mijn oudste zus voor mij verzorgde. Keurig gedrukt, maar bijna onleesbaar. Ik was razend nieuwsgierig naar de inhoud. Ze deed er een briefje bij: 'Papa heeft het op twee notitieblokjes geschreven, en heeft dat later in een schriftje overgeschreven. Eén gedeelte zat nog met een nietje vast, andere velletjes liggen los. Ik ga ze sorteren na kopiëring...'Met potlood geschreven op - deels gelinieerd - deels ruitjespapier -. Veel woorden waren doorgestreept. de losse blaadjes maakten het lastig om de volgorde te bepalen; en bijna nergens gedateerd!


ISBN
9789403686301
Pagina's
128
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl