Boekhandel Douwes Den Haag

Tocht door het Rijksmuseum:

ontdek zelf de geheimen van de gebreide zijden kousen uit de 17e en begin 18e eeuw

Constance Willems

Tocht door het Rijksmuseum:

Tocht door het Rijksmuseum:

ontdek zelf de geheimen van de gebreide zijden kousen uit de 17e en begin 18e eeuw

Tocht door het Rijksmuseum:

 

Auteur en bedenker Constance Willems heet je van harte welkom op een fascinerende ontdekkingstocht door het Rijksmuseum, waar je de geheimen van de gebreide zijden kousen uit de 17e en begin 18e eeuw kunt ontdekken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,84


Beschrijving Tocht door het Rijksmuseum:

Auteur en bedenker Constance Willems heet je van harte welkom op een fascinerende ontdekkingstocht door het Rijksmuseum, waar je de geheimen van de gebreide zijden kousen uit de 17e en begin 18e eeuw kunt ontdekken. Gedurende deze unieke tocht wordt je ondergedompeld in de bijzondere wereld van historische mode en textiel.
Als je wilt genieten van de tijdloze charme en verfijning van historische mode, is deze tocht perfect voor jou. Constance Willems heeft met zorg een intrigerende route samengesteld die je door vele zalen van het Rijksmuseum leidt. Terwijl je de schatten van het museum verkent, ontdek je meer over de geheimen en ambachtelijke vaardigheden achter de gebreide zijden kousen.
Tijdens de tocht zul je versteld staan van de prachtige details en het vakmanschap van de kousen breiers. Je krijgt de gelegenheid om de zijden kousen van dichterbij te bekijken en te begrijpen hoe deze meesterwerken destijds werden gemaakt. Constance Willems zal je daarbij begeleiden in deze beschrijving..


ISBN
9789403701622
Pagina's
65
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Kunst en Cultuur