Boekhandel Douwes Den Haag

Tools voor de nieuwe tijd

46 kaarten voor visioenen over vrede, liefde en bewustzijn - Met begeleidend boek van Levin Jeffrey Lamb

Levin Jeffrey Lamb & Christina von Dreien

Tools voor de nieuwe tijd

Tools voor de nieuwe tijd

46 kaarten voor visioenen over vrede, liefde en bewustzijn - Met begeleidend boek van Levin Jeffrey Lamb

Tools voor de nieuwe tijd

 

Deze kaartenset is bedoeld als ondersteuning bij het je verbinden met je scheppingskracht, om je aan je multidimensionale oorsprong te herinneren en je bewust te maken van je ware grootsheid en alle vermogens die je bezit.Waar het om gaat is dat we ons onze ware scheppingskracht herinneren, zelf verantwoordelijkheid nemen en nieuwe werelden en werkelijkheden scheppen voor het welzijn van alle wezens.Nog te verschijnen

€ 26,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Tools voor de nieuwe tijd

Deze kaartenset is bedoeld als ondersteuning bij het je verbinden met je scheppingskracht, om je aan je multidimensionale oorsprong te herinneren en je bewust te maken van je ware grootsheid en alle vermogens die je bezit.

Waar het om gaat is dat we ons onze ware scheppingskracht herinneren, zelf verantwoordelijkheid nemen en nieuwe werelden en werkelijkheden scheppen voor het welzijn van alle wezens. Elke kaart is met liefde en waarheid gemaakt.

We leven in een ongelooflijk boeiende tijd waarin processen sneller, directer en ook gemakkelijker kunnen verlopen. Als collectief staan we op het punt om nieuwe stappen te zetten, om nieuwe bewustzijnsniveaus en dimensies te integreren. Deze tools vormen een brug waarmee je met het grootste gemak je nieuwe zijnstoestand kunt bereiken.

De kaarten zijn bewuste, liefdevolle en bezielde materie. Ze kunnen jou op jouw unieke pad ondersteunen. Je zult een trouwe vriend of vriendin in de kaarten vinden.

Laten we elkaar naar nieuwe, hogere niveaus tillen en deze ervaren. Daarvoor is het nu de tijd!


ISBN
9789460152207
Pagina's
112
Verschijnt
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Akasha

Esoterie