Boekhandel Douwes Den Haag

Te gast in pocket

Te gast in Namibie

Tobias Reijngoud & Rolf Hendriks

Te gast in Namibie

Te gast in pocket

Te gast in Namibie

Te gast in pocket: Te gast in Namibie

 

Te Gast In Namibië bevat verhalen van diverse auteurs die er langere tijd gewoond of gereisd hebben. Deze Te Gast In-pocket is ideaal om alvast in de vakantiesfeer te komen en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 8,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Te gast in pocket: Te gast in Namibie

Te Gast In Namibië bevat verhalen van diverse auteurs die er langere tijd gewoond of gereisd hebben. Deze Te Gast In-pocket is ideaal om alvast in de vakantiesfeer te komen en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking. Een handzaam en compact boekje dat lekker vlot weg leest. Ook leuk om cadeau te geven.

In deze editie wordt stilgestaan bij de gevolgen van honderd jaar kolonialisme en apartheid. Wat zijn de zegeningen van dertig jaar onafhankelijkheid en wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor de toekomst? In de reisreportages een verslag van een verblijf in de woestijn. Een bevolkingsgroep die al eeuwenlang in de woestijn weet te overleven zijn de San, de oorspronkelijke bewoners van zuidelijk Afrika. Hoewel de meeste van hen hun nomadenbestaan hebben opgegeven, zijn er toerisme-initiatieven waarbij ze hun traditionele leven voor een deel kunnen voortzetten. Dat geldt al langere tijd voor de Himba, die ook wel de 'indianen van Afrika' worden genoemd. Maar wat zijn de gevolgen van dit tribaal toerisme? Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan Etosha National Park een must. Dit uitgestrekte park, dat grotendeels uit vlak grasland bestaat, kent een enorm gevarieerde wildpopulatie. De rubriek 'reisinformatie' bevat de nodige praktische tips. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een mooie selectie van boeken. Deze pocket is niet alleen interessant voor reizigers maar voor iedereen die in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen.


ISBN
9789460160936
Pagina's
72
Verschenen
Serie
Te gast in pocket
NUR
516
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Informatie Verre Reizen VOF