Boekhandel Douwes Den Haag

Time Machine

Antwerpen

Jeroen Verrecht & Tanguy Ottomer

Antwerpen

Time Machine

Antwerpen

Time Machine: Antwerpen

 

Herken jij de straten en pleinen in het Antwerpen van weleer? BeroepsAntwerpenaar Tanguy Ottomer dook in de archieven en selecteerde 50 foto’s van plekken in de Scheldestad. Soms zijn de stadsgezichten op deze oude foto’s weinig veranderd, soms zijn ze zo goed als onherkenbaar.Leverbaar

€ 21,95

Levertijd: 5 tot 8 werkdagen ( pod )


Beschrijving Time Machine: Antwerpen

Herken jij de straten en pleinen in het Antwerpen van weleer? BeroepsAntwerpenaar Tanguy Ottomer dook in de archieven en selecteerde 50 foto’s van plekken in de Scheldestad. Soms zijn de stadsgezichten op deze oude foto’s weinig veranderd, soms zijn ze zo goed als onherkenbaar. Dan is het zoeken naar gebouwen of andere oriëntatiepunten die je een hint geven.
Sla de bladzijde om, ontdek waar de oude foto genomen werd én verwonder je over hoe exact dezelfde plek er vandaag uitziet door de lens van fotograaf Jeroen Verrecht. Met de foto’s van vroeger op zak, trok hij door de stad om de 50 straten en pleinen opnieuw vast te leggen in het nu.
Het resultaat zijn 50 bijzondere voor-en-na’s; het maakt van dit boek niet alleen een nostalgisch document om te koesteren, maar ook een echte conversation starter voor verschillende generaties.


ISBN
9789460582721
Pagina's
160
Verschenen
Serie
Time Machine
NUR
521
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luster Uitgeverij