Boekhandel Douwes Den Haag

Voor kleinmoedigen

Themapreken: kleinmoedigen

E. Venema

Voor kleinmoedigen

Voor kleinmoedigen

Themapreken: kleinmoedigen

Voor kleinmoedigen

 

Een woord voor een kleinmoedige (Jeremia 45) Baruch krijgt een ernstige boodschap mee van de profeet Jeremia. Maar koning Jojakim wil er niets van weten en verbrandt de rol met de boodschap dat het oordeel over land en volk voltrokken zal worden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 9,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Voor kleinmoedigen

Een woord voor een kleinmoedige (Jeremia 45)

Baruch krijgt een ernstige boodschap mee van de profeet Jeremia. Maar koning Jojakim wil er niets van weten en verbrandt de rol met de boodschap dat het oordeel over land en volk voltrokken zal worden. De verharding van het volk en de weerstand van de koning, zouden Baruch haast tot moedeloosheid gebracht hebben. Toch laat de Heere hem niet in de steek.Vrees niet geloof alleenlijk (Markus 5:36)

Jaïrus had het ware geloof. Zolang zijn kind leeft, heeft hij nog hoop op de genezing van zijn dochtertje. Maar de boden zijn naar Jaïrus toegekomen en hebben hem het bericht gebracht: Uw dochter is gestorven.

En toch blijven geloven! Als het ware tussen twee klippen door. Aan de ene kant de twijfel en aan de andere kant de bestrijding. En nu, als het ware met het oog op Christus, leert hij verstaan: ‘Wie gelooft, die zal niet haasten’ (Jes. 28:16b).


ISBN
9789461151827
Pagina's
40
Verschenen
NUR
700
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij De Ramshoorn

Geloofsopvoeding