Boekhandel Douwes Den Haag

De luie manager

Waarom alles beter werkt als je meer tijd hebt voor de dingen die ertoe doen

Martin Waaijer

De luie manager

De luie manager

Waarom alles beter werkt als je meer tijd hebt voor de dingen die ertoe doen

De luie manager

 

Heb je het ook zo druk? Een overvolle agenda maar nooit tijd voor een goed gesprek? Hard werken lijkt de norm voor managers, maar het is tijd om die norm los te laten. Managers horen problemen niet op te lossen door hard te werken, maar door slimme oplossingen te bedenken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 23,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De luie manager

Heb je het ook zo druk? Een overvolle agenda maar nooit tijd voor een goed gesprek? Hard werken lijkt de norm voor managers, maar het is tijd om die norm los te laten. Managers horen problemen niet op te lossen door hard te werken, maar door slimme oplossingen te bedenken. Een goede manager is een luie manager.

Martin Waaijer presenteert een wenkend perspectief voor de manager die weer tijd wil voor de dingen die er echt toe doen: zorgen voor visie, ondersteuning en reflectie. Als je stopt met alle zinloze rituelen creëer je de tijd om een goede manager te zijn.

Word ook een luie manager en doorbreek de negatieve interactiepatronen met je medewerkers. Ontdek hoe ze gemotiveerder raken, meer verantwoordelijkheid nemen, je minder lastigvallen maar je wel mobiliseren als het nodig is.


ISBN
9789461262653
Pagina's
192
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management algemeen