Boekhandel Douwes Den Haag

Agile zoals het bedoeld is

Slagvaardig werken (zonder de bureaucratische rompslomp)

Christine Karman

Agile zoals het bedoeld is

Agile zoals het bedoeld is

Slagvaardig werken (zonder de bureaucratische rompslomp)

Agile zoals het bedoeld is

 

Ben je enthousiast over agile werken, maar vraag je je af hoe agile te rijmen is met al die vergaderingen? Of wil je gewoon weten hoe het werkt? In dit boek kun je lezen hoe je het beste uit agile haalt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 24,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Agile zoals het bedoeld is

Ben je enthousiast over agile werken, maar vraag je je af hoe agile te rijmen is met al die vergaderingen? Of wil je gewoon weten hoe het werkt? In dit boek kun je lezen hoe je het beste uit agile haalt.

Nu technologie en inzichten steeds sneller veranderen, is agile een onmisbaar concept. Maar de bureaucratie die methoden als scrum met zich meebrengen, hebben weinig te maken met het oorspronkelijke gedachtegoed. Je wilt in je projecten en in je organisatie niet nog meer checklists en vergaderingen, je wilt gewoon snel inspelen op marktkansen.

In dit boek kun je lezen wat er mis is met de manier waarop we agile werken, hoe het bedoeld is en hoe je dit succesvol kunt toepassen.

Christine Karman is ondernemer, uitvinder en software-ontwikkelaar. Ze maakte naam als oprichter van vernieuwende IT-bedrijven en was Technology Pioneer van het World Economic Forum. Ze ontwikkelde nieuwe technologie voor tal van ondernemingen en was verantwoordelijk voor projecten bij uiteenlopende organisaties, van attractieparken tot overheidsinstanties.


ISBN
9789461263575
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management en Economie