Boekhandel Douwes Den Haag

Het geheim van succesvolle samenwerkingsverbanden

Voor organisaties die krachten bundelen

Mirjam van Drimmelen

Het geheim van succesvolle samenwerkingsverbanden

Het geheim van succesvolle samenwerkingsverbanden

Voor organisaties die krachten bundelen

Het geheim van succesvolle samenwerkingsverbanden

 

Samenwerken tussen en binnen organisaties wordt steeds belangrijker, het is de kern om succesvol te zijn en te blijven. Laat daarom niets aan het toeval over: een strategische samenwerking verdient een professioneel samenwerkingsverband.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 32,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het geheim van succesvolle samenwerkingsverbanden

Samenwerken tussen en binnen organisaties wordt steeds belangrijker, het is de kern om succesvol te zijn en te blijven. Laat daarom niets aan het toeval over: een strategische samenwerking verdient een professioneel samenwerkingsverband.

Hoe zorg je ervoor dat de communicatie goed verloopt, dat alle mensen meedoen, dat werkprocessen aansluiten, successen gevierd worden en dat organisatieculturen elkaar niet in de weg zitten? Je hebt geen keuze: wie wil profiteren van alle voordelen die een samenwerkingsverband biedt, moet investeren in en leren van de mensen die de samenwerking moeten waarmaken. Mensen zijn de smaakmakers. Alleen met hun inzet lukt het om de meerwaarde van een samenwerkingsverband te realiseren.

Dit boek bevat een unieke methode waarmee je een samenwerkingsverband snel en professioneel kunt verkennen, inrichten en operationaliseren. Tevens geeft het boek antwoord op hoe je een samenwerkingsverband fit en krachtig houdt. Tientallen praktijkvoorbeelden en heldere illustraties maken dit boek toegankelijk en prettig om te lezen.

Drs. Mirjam van Drimmelen is oprichter en directeur van Sterke Schakels. Samen met haar team helpt zij bij het organiseren en ontwikkelen van interne en externe samenwerkingsverbanden.


ISBN
9789461264060
Pagina's
320
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management en Economie