Boekhandel Douwes Den Haag

Het complete bijenboek

ontdek de wondere wereld van de bij en hoe we ze kunnen beschermen

Fergus Chadwick & Emma Sarah Tennant & Judy Earl & Steve Alton & Bill Fitzmaurice

Het complete bijenboek

Het complete bijenboek

ontdek de wondere wereld van de bij en hoe we ze kunnen beschermen

Het complete bijenboek

 

Het onderwerp bijen en bijenhouden leeft. In toenemende mate maken mensen bijenhotels, kiezen voor planten die bijen aantrekken en ook veel gemeenten dragen bij aan het behoud van bijen: ze maaien later en gebruiken geen gif meer in het onkruidbeheer.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het complete bijenboek

Het onderwerp bijen en bijenhouden leeft. In toenemende mate maken mensen bijenhotels, kiezen voor planten die bijen aantrekken en ook veel gemeenten dragen bij aan het behoud van bijen: ze maaien later en gebruiken geen gif meer in het onkruidbeheer. Ook het aantal, vooral jonge, imkers groeit explosief.

Het complete bijenboek is een aantrekkelijk vormgegeven handboek en geeft praktische informatie, van alle bijensoorten tot en met bijenproducten, voor iedereen die meer wil weten over bijen. Voor mensen die een bijdrage willen leveren aan een goede leefomgeving voor bijen tot en met imkers (in spé).

Ga met de plantenwijzer zelf aan de slag om de tuin aantrekkelijk te maken voor bijen of ontwerp je eigen bijenhotel. Of ga nog een stap verder en wordt bijenhouder: leer alles over het verzorgen van een bijenkolonie: van het ontwerp van goede korfen, het gezond houden van de kolonie tot en met het verwerken van bijenwas en honing tot diverse producten.


ISBN
9789461431592
Pagina's
222
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren