Boekhandel Douwes Den Haag

Baby C

geboren met een stofwisselingsziekte

Hugo Luijten

Baby C

Baby C

geboren met een stofwisselingsziekte

Baby C

 

Het enige dat wij acht weken lang konden doen was kangoeroeën: borst ontbloten, Baby C er op leggen, voetjes onder je hemd steken en klaar. Uren aan een stuk lag hij als een aangespoelde zeester op mijn borstkas.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Baby C

Het enige dat wij acht weken lang konden doen was kangoeroeën: borst ontbloten, Baby C er op leggen, voetjes onder je hemd steken en klaar. Uren aan een stuk lag hij als een aangespoelde zeester op mijn borstkas. Heerlijk. Samen uren inhalen die 's nachts door zorgen verdampt waren.

Het zoontje van Hugo Luijten, schrijver en columnist, werd geboren met een stofwisselingsziekte. Dat stond garant voor een paar heel bijzondere eerste levensjaren; enerzijds anders dan die van andere baby's door een neussonde en andere extra's, anderzijds precies als die van gezonde baby'tjes met eerste stapjes, eerste woordjes, onbedaarlijk nachtelijk huilen en innige lichamelijke contacten tussen vader en zoon.
Hugo Luijten schreef een ontroerend en tegelijk een heel komisch boek over 'Baby C', dat voor jonge ouders een waar feest van herkenning is.

Hugo Borst over Baby C:
'Een práchtig boekje. Ontroerend en mooi geschreven.'


ISBN
9789461550231
Pagina's
152
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Het Schrijversportaal

Literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren