Boekhandel Douwes Den Haag

Muziekproductie

Leer zelf opnemen, mixen en masteren

Hans Weekhout

Muziekproductie

Muziekproductie

Leer zelf opnemen, mixen en masteren

Muziekproductie

 

Muziek opnemen kunnen we allemaal. Met een smartphone kom je al een aardig eind. Maar als het echt goed moet klinken, komt er heel wat meer bij kijken. Akoestiek, microfoonopstelling en effecten zoals EQ, galm en compressie zijn bepalend voor het uiteindelijke geluid.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 32,90

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Muziekproductie

Muziek opnemen kunnen we allemaal. Met een smartphone kom je al een aardig eind. Maar als het echt goed moet klinken, komt er heel wat meer bij kijken. Akoestiek, microfoonopstelling en effecten zoals EQ, galm en compressie zijn bepalend voor het uiteindelijke geluid. Deze vierde editie van 'Muziekproductie' leert je opnemen, mixen en masteren. Met honderden tips en trucs is dit hét handboek voor de beginnende en gevorderde muziekproducer.

Hans Weekhout (1965) is één van de bekende namen in de Nederlandse studiowereld. Hij werkte met vele grootheden, variërend van Marco Borsato tot Prince en van Falco tot Herman Brood. Zelf scoorde hij als Capricorn een wereldhit met de dancetrack 20Hz. Als docent op de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam leert hij studenten de fijne kneepjes van het vak.


ISBN
9789461550767
Pagina's
400
Verschenen
NUR
667
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Django Music