Boekhandel Douwes Den Haag

Very Important Puber

Mijn moeder heeft een date

Merlien Welzijn

Mijn moeder heeft een date

Very Important Puber

Mijn moeder heeft een date

Very Important Puber: Mijn moeder heeft een date

 

De dertienjarige Robert hoopt dat zijn gescheiden ouders weer bij elkaar komen. Zijn vader is op wereldreis en het duurt nog bijna een jaar voor hij terugkomt. Robert baalt enorm als zijn moeder op advies van haar vriendinnen gaat daten met een andere man.


Nog te verschijnen

€ 12,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Very Important Puber: Mijn moeder heeft een date

De dertienjarige Robert hoopt dat zijn gescheiden ouders weer bij elkaar komen. Zijn vader is op wereldreis en het duurt nog bijna een jaar voor hij terugkomt. Robert baalt enorm als zijn moeder op advies van haar vriendinnen gaat daten met een andere man. Tot overmaat van ramp trekt zijn vriendin Anna de laatste tijd veel op met klasgenootje Laura. Robert snapt niet wat Anna leuk vindt aan Laura. Ze hangt bovendien altijd om Robert en zijn vriendin heen. Ook de duistere praktijken van zijn aartsvijand Patrick houden Robert bezig.

Is Patrick een crimineel, die gestolen spullen verkoopt? Is Laura inderdaad een bedreiging voor Robert? Is het echt zo erg dat zijn moeder een date heeft. En hoe zit het met de game rematch die Robert en zijn vrienden afgesproken hebben?


ISBN
9789461850393
Verschenen
Serie
Very Important Puber
NUR
280
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Village

Fictie kinder- en jeugdboeken