Boekhandel Douwes Den Haag

Van harte beterschap....

Diana van Woensel

Van harte beterschap....

Van harte beterschap....

Van harte beterschap....

 

Niets leek het geluk van deze jonge vrouw in de weg te staan, totdat alles op een dag veranderde. Dit boek beschrijft een lange lijdensweg vol medische missers.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 12,81

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Van harte beterschap....

Zal de betreffende arts ooit haar verhaal onder ogen krijgen? Pas dan zal hij beseffen wat hij haar heeft aangedaan. Pas dan zal hij beseffen hoe hij haar leven en dat van haar gezin negatief heeft beïnvloed...

Het is een feit dat zij door zijn onkunde voor altijd verminkt zal blijven. Hij heeft haar leven voorgoed geruïneerd.

Dit boek vertelt het verhaal over een ontzettend nare periode van een jonge vrouw. Een periode vol onbegrip en onmacht over haar ziektebeeld. Het verhaal gaat over hoe ze niet serieus werd genomen door haar huisarts en dat er aan haar gevoel werd getwijfeld.

Het gevoel dat er iets heel erg fout was met haar been. De verschrikkelijke pijnen en alle narigheid die zij meemaakte in het ziekenhuis. Alle vervelende dingen, die niet alleen haar, maar ook haar gezin zijn overkomen.

Maar ook over alle liefde van familie en vrienden die ze heeft gekregen om er boven op te komen. De kracht die ze had om door te vechten om beter te worden. Haar vastberadenheid en dat ze in het gelijk werd gesteld, maakten haar sterk om door te gaan.

Het boek heeft bloed, zweet en tranen gekost. Samen met haar goede vriendin Anouska Brok heeft de auteur dit boek geschreven.


ISBN
9789461931887
Pagina's
41
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller B.V.

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren