Boekhandel Douwes Den Haag

Niets is wat het lijkt

verhaal van een queeste

Weyntje Cranendonck

Niets is wat het lijkt

Niets is wat het lijkt

verhaal van een queeste

Niets is wat het lijkt

 

Deze spirituele parabel beschrijft een geestelijke zoektocht. De hoofdpersoon ontvangt van helpers en haar innerlijke stem levenslessen. Na een inwijding daagt het inzicht dat zij en het gezochte Een zijn en na een lange reis komt ze thuis in zichZelf.


Niet leverbaar

€ 26,83


Beschrijving Niets is wat het lijkt

‘Niets is wat het lijkt’ is een boek voor wie vermoed dat er meer is dan dit doordeweekse bestaan en naar een diepere betekenis van het leven zoekt. Dit verhaal kan daarbij een inspirerend lichtje zijn. Tegelijk is het ook als fictief verhaal te lezen.

Jiska belandt na een ongeluk in een bizarre situatie en moet, volledig van haar sokkel geblazen, haar evenwicht hervinden in een wereld die ze niet kent. Langzaam beseft ze dat deze barre tocht bedoelt is om haar beperkte persoonlijkheid te leren overstijgen, zodat er ruimte kan ontstaan voor wie ze werkelijk is. Dat wordt de opmaat naar een nieuwe levenshouding.

Recensies:

Vlotte schrijfstijl met een geleidelijke, logische opbouw. Het verhaal wordt beeldend en pakkend verteld. Je wordt erin gezogen en wilt blijven doorlezen.
Pieter J. Overduin

Welk een prachtig werk! Welk een talent! Een goed geschreven boek vol licht dat mij – een kritische lezer – zeer heeft ontroerd.
Lillian Kavli

De auteur houdt de lezer tot op het laatst nieuwsgierig naar de betekenis van de wonderlijke ervaringen van de hoofdpersoon en de lessen die zij daaruit moet trekken. Een verhaal met een verrassende ontknoping.
Theo E. Altes


ISBN
9789461935939
Pagina's
399
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren