Boekhandel Douwes Den Haag

Innovatieve glasontwerpen in architectuur

Mick Eekhout

Innovatieve glasontwerpen in architectuur

Innovatieve glasontwerpen in architectuur

Innovatieve glasontwerpen in architectuur

 

Veel gebouwen worden gemaakt met standaard- of systeemproducten. Er gaat echter een hele nieuwe wereld open wanneer de architect, in lijn met zijn of haar ontwerp, onderdelen ontwerpt die speciaal bij de architectonische expressie van het gebouw passen.


Nog te verschijnen

€ 39,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Innovatieve glasontwerpen in architectuur

Veel gebouwen worden gemaakt met standaard- of systeemproducten. Er gaat echter een hele nieuwe wereld open wanneer de architect, in lijn met zijn of haar ontwerp, onderdelen ontwerpt die speciaal bij de architectonische expressie van het gebouw passen. Juist de verborgen mogelijkheden van glas zijn daarvoor een grote bron van inspiratie.

Dit boek behandelt de productontwikkeling - Design & Build - op het gebied van glazen gevels, daken met glas en zelfs toepassingen van koud gebogen en koud gedraaid dubbel gelamineerd glas.

Mick Eekhout laat aan de hand van vele gerealiseerde voorbeelden in Nederland en daarbuiten zien hoe je nieuwe glas componenten ontwerpt en ze stap voor stap verder ontwikkelt van wilde idee├źn tot gecertificeerde bouwcomponenten die het specifieke karakter van het gebouw versterken.

Mick Eekhout is technisch architect, oprichter en oud-directeur van Octatube in Delft en emeritus hoogleraar TU Delft


ISBN
9789462086715
Pagina's
192
Verschenen
NUR
648
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
nai010 uitgevers/publishers