Boekhandel Douwes Den Haag

Sequences

Olivier Heiligers

Sequences

Sequences

Sequences

 

'Sequences' bevat meer dan 60 verhalen verteld door middel van tekeningen van objecten.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 25,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Sequences

'Sequences' bevat meer dan 60 verhalen verteld door middel van tekeningen van objecten. Het boek met satirische observaties is prachtig ontworpen en nodigt uit om glimlachend in op te gaan.

Illustrator Olivier Heiligers kwam op het idee voor het boek toen hij met zijn neefje in de kinderwagen door Amsterdam liep en zag welke verschillende transportmiddelen mensen gebruiken om zich in de stad te verplaatsen, afhankelijk van hun leeftijd. Eerst worden ze geduwd, dan duwen ze hun kinderen en op een hoge leeftijd, wanneer ze zichzelf niet langer kunnen voortbewegen, worden ze opnieuw geduwd.

Zo zijn Heiligers’ Sequences ontstaan: visuele verhalen vertellen door negen tekeningen van objecten In een volgorde te zetten. Door enkel de objecten te laten zien, kon hij allerlei verhalen vertellen. Van observaties van het dagelijkse leven tot maatschappijkritische verhalen en parodieën op populaire cultuur. Uiteindelijk is het aan de lezer om de objecten te combineren en het verhaal op hun eigen manier af te maken.


ISBN
9789462263628
Pagina's
128
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lecturis

Kunst en Cultuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren