Boekhandel Douwes Den Haag

Philips in Nederland

De industriële voetafdruk van Philips in Nederland

Bert Tip

Philips in Nederland

Philips in Nederland

De industriële voetafdruk van Philips in Nederland

Philips in Nederland

 

Philips is een fascinerend bedrijf. Het is van een ‘gloeilampenfabriek in het zuiden des lands’ uitgegroeid tot een wereldwijd concern met een enorme diversiteit aan producten. Daarna heeft Philips zich toegelegd op gezondheidstechnologie.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 45,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Philips in Nederland

Philips is een fascinerend bedrijf. Het is van een ‘gloeilampenfabriek in het zuiden des lands’ uitgegroeid tot een wereldwijd concern met een enorme diversiteit aan producten. Daarna heeft Philips zich toegelegd op gezondheidstechnologie. Een bedrijf dat door middel van betekenisvolle innovatie overal ter wereld een verschil maakt. Toen en nu. In dit boek neemt Philips-manager Bert Tip de lezer aan de hand van uniek fotomateriaal mee op een tijdreis langs alle Nederlandse Philipsvestigingen die er ooit geweest zijn. Van de kleinste montage ateliers in gehuurde dorpsfeestzalen tot de grote fabriekscomplexen, waar duizenden medewerkers werkzaam waren.

Deze tweede volledig herziene druk bevat 624 pagina’s (de eerste druk had 472 pagina’s) en onder meer een extra hoofdstuk, met meer dan 250 unieke foto’s, die op beeldende wijze de ontwikkeling van de industriële voetafdruk van Philips in Nederland illustreren. Ook worden de transformaties van enkele voormalige Philips locaties beschreven. Kortom, een boeiend verhaal dat iedereen met een blauw Philips-hart zal aanspreken.


ISBN
9789462264809
Pagina's
624
Verschenen
NUR
696
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lecturis