Boekhandel Douwes Den Haag

Redelijk Aandeel

Effectieve fiscus in zeven essays

Joseph Evers

Redelijk Aandeel

Redelijk Aandeel

Effectieve fiscus in zeven essays

Redelijk Aandeel

 

De uitdagingen kennen we: opwarming, milieu, schaarste en migratie. Het herstel uit de covid-crisis komt er bij. De fiscus als dragende financiële constructie van onze rechtstaat moet die ontwikkelingen kunnen dragen en het huis steunen waar ieder zich thuis voelt; een huis dat toekomst heeft.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Redelijk Aandeel

De uitdagingen kennen we: opwarming, milieu, schaarste en migratie. Het herstel uit de covid-crisis komt er bij. De fiscus als dragende financiële constructie van onze rechtstaat moet die ontwikkelingen kunnen dragen en het huis steunen waar ieder zich thuis voelt; een huis dat toekomst heeft.
Maar is de fiscus daartoe uitgerust? Redelijk Aandeel doet verslag van een onderzoek om die fiscus in beeld te krijgen en komt met concrete, realistische voorstellen. Het is geschreven voor iedereen die belangstelling heeft voor de maatschappelijke actualiteit.

Joseph J. M. Evers. Hij studeerde aan de TU-Delft, promoveerde vanuit de KU-Brabant en was als gastonderzoeker aan Yale University. Hij werkte als hoogleraar op het gebied van de Operations Research en Logistiek aan de Universiteit Twente en later aan de TU-Delft. Hij was wetenschappelijk directeur van onderzoekschool TRAIL. Zijn ambitie is nu om vanuit deze achtergrond bij te dragen aan het publieke domein.


ISBN
9789462406476
Pagina's
78
Verschenen
NUR
820
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Open Press Tilburg University

Recht - DNJB