Boekhandel Douwes Den Haag

De informatieprofessional 3.0

strategische vaardigheden voor IT'ers van nu

De informatieprofessional 3.0

De informatieprofessional 3.0

strategische vaardigheden voor IT'ers van nu

De informatieprofessional 3.0

 

Voor wie invloed wil uitoefenen, is vakinhoudelijke kennis alleen niet genoeg. Het succesvol onder de aandacht brengen van ICT-vraagstukken vergt specifieke `strategische vaardigheden. Deze zijn nodig om proactief te acteren in communicatie- en besluitvormingsprocessen.


Niet leverbaar

€ 14,99

Niet leverbaar

Beschrijving De informatieprofessional 3.0

Voor wie invloed wil uitoefenen, is vakinhoudelijke kennis alleen niet genoeg. Het succesvol onder de aandacht brengen van ICT-vraagstukken vergt specifieke `strategische vaardigheden. Deze zijn nodig om proactief te acteren in communicatie- en besluitvormingsprocessen. Dit boek laat zien hoe u overtuigender vraagstukken onder de aandacht van het management kunt brengen. Daarbij richt het zich specifiek op organisatieontwikkelingsvraagstukken op het gebied van informatievoorziening.
Dit boek toont de weg naar `de informatieprofessional 3.0. Het vormt een
referentiekader voor de ICT-professional die wil investeren in ontwerpvaardigheden, reflecteren, agenderen, mobiliseren, het herkaderen van
vraagstukken, een onderzoekende houding, het innovatierepertoire en het
omgaan met hypes. Ook helpt het boek om vorm te geven aan HRM-beleid voor ICTers op het terrein van werving, loopbaanplanning en opleiding.
Vanuit het besef dat deze vaardigheden in de beroepsgroep onderbelicht zijn, is de beroepsvereniging Ngi-NGN samen met de auteurs een zoektocht gestart naar de aard van deze vaardigheden. Dit heeft geleid tot artikelen en columns in vooraanstaande ICT-media waarin opvallende conclusies worden gepresenteerd. De meest interessante artikelen zijn gebundeld in dit boek, waarin u zich veelvuldig zult herkennen.


ISBN
9789462450547
Pagina's
208
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Academic service

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren