Boekhandel Douwes Den Haag

Big data

de nieuwe goudkoorts?

Tom Breur

Big data

Big data

de nieuwe goudkoorts?

Big data

 

Big Data is dé business intelligence (BI) trend van de laatste tijd en lijkt dit jaar helemaal `door te breken. De continue introductie van nieuwe technologie, de dalende kosten voor gegevensopslag en het alsmaar krachtiger worden van computers, maken het mogelijk extreme gegevensvolumes op een betaalbare manier te verwerken.


Niet leverbaar

€ 14,99

Niet leverbaar

Beschrijving Big data

Big Data is dé business intelligence (BI) trend van de laatste tijd en lijkt
dit jaar helemaal `door te breken. De continue introductie van nieuwe
technologie, de dalende kosten voor gegevensopslag en het alsmaar krachtiger worden van computers, maken het mogelijk extreme gegevensvolumes op een betaalbare manier te verwerken. Hoe ga je als bedrijf om met deze schat aan informatie? Welke kansen biedt het? En hoe gebruikt u de data vervolgens voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen?
De auteur neemt u in dit boek mee in het universum van Big Data. U maakt kennis met de laatste technologische mogelijkheden en trends, maar vooral ook met zaken als privacy, return on investment en de kwaliteit van data en
data-analyse. Daarnaast helpt dit boek bij het opstellen van een goede datastrategie. Door middel van tips en stappenplannen helpt de auteur u ook direct praktisch op weg.

Doelgroep
Dit boek is bestemd voor managers, marketeers, business intelligence specialisten en IT managers. Kortom: voor iedereen die door de aard van zijn werk (mogelijk) te maken hee met grote hoeveelheden data, en wil weten hoe die optimaal uitgenut kunnen worden om bedrijfsdoelstellingen te helpen realiseren.


ISBN
9789462450554
Pagina's
141
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Academic service

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren