Boekhandel Douwes Den Haag

Van content- naar informatiemanagement

Hans Kaashoek

Van content- naar informatiemanagement

Van content- naar informatiemanagement

Van content- naar informatiemanagement

 

De digitalisering van onze maatschappij vindt in een steeds hoger tempo plaats. De daaraan gerelateerde communicatieprocessen en technieken wordt steeds veelomvattender en hebben direct effect op ons zakelijke en privéleven.


Niet leverbaar

€ 20,95


Beschrijving Van content- naar informatiemanagement

De digitalisering van onze maatschappij vindt in een steeds hoger tempo plaats. De daaraan gerelateerde communicatieprocessen en technieken wordt steeds veelomvattender en hebben direct effect op ons zakelijke en privéleven. Organisaties zijn volop bezig met de transformatie van procesmatige en door medewerkers uitgevoerde informatieverwerking naar de automatische verwerking van digitale informatie en transacties.
Dit boek beschrijft de ontwikkelingen die door de jaren heen hebben
plaatsgevonden op het gebied van de verwerking en het beheer van
ongestructureerde informatie, de ECM-markt. Het stelt kritische vragen bij de toekomstvastheid van populaire opvattingen en toegepaste technieken.
Het geeft aan waar alternatieven voorhanden zijn en hoe deze zijn samen te smelten tot één geïntegreerde informatiehuishouding en informatievoorziening voor de moderne digitale organisatie.

Doelgroep
Het boek is een leidraad voor de traditionele Document Informatie Verwerker (DIV-er) over hoe zijn toekomst eruit kan gaan zien. Voor de ICT-er is het een introductie op een specifiek en lang op zichzelf staand vakgebied binnen de IT-sector. Met deze kennis is hij beter in staat Enterprise Informatie Management oplossingen te definiëren voor zowel gestructureerde als ongestructureerde informatie.

Hans Kaashoek is een onafhankelijk marktanalist en strategie adviseur bij Strategy Partners Nederland en adviseert bestuurders van gebruikersen
leveranciersorganisaties over de ontwikkelingen en mogelijkheden van Enterprise Content en Informatie Management.


ISBN
9789462450899
Pagina's
148
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Academic service

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren