Boekhandel Douwes Den Haag

Fondsenboek 2021

Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Walburg Pers

Fondsenboek 2021

Fondsenboek 2021

Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Fondsenboek 2021

 

Scherpere munitie voor fondsenzoekers: FondsenBoek 2021 nu met 1416 fondsen! Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen.


Niet leverbaar

€ 99,00


Beschrijving Fondsenboek 2021

Scherpere munitie voor fondsenzoekers:
FondsenBoek 2021 nu met 1416 fondsen!


Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare gids en vraagbaak. Het nieuwste overzicht van Nederlandse vermogensfondsen biedt u betrouwbare en actuele informatie over 1416 instellingen en dat betekent een brede zoekbasis voor fondsenwervers.


Behalve in de breedte biedt het FondsenBoek ook in de diepte gegevens die een grotere kans geven op een juiste match van fondsengevers en -zoekers. De publicatieplicht maakt dat vermogensfondsen meer informatie, waaronder missie en financiële informatie, openbaar maken. Dat heeft een positieve invloed op het hele proces van aanvraag en toekenning voor alle partijen. Meer relevante informatie, betekent een hogere kans op relevante aanvragen en toekenning en juist een vermindering van de voor iedereen frustrerende, administratieve druk.


Voor fondsenwervers die met scherp willen schieten voor hun aanvragen biedt het FondsenBoek echt alle mogelijke munitie. Zoeken is eenvoudig op trefwoord, rubriek, plaats of naam.


ISBN
9789462494947
Pagina's
832
Verschenen
NUR
780
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Walburg Pers

Economie en bedrijf