Boekhandel Douwes Den Haag

David Bowie Compleet

Het verhaal van de 456 songs

Benoît Clerc

David Bowie Compleet

David Bowie Compleet

Het verhaal van de 456 songs

David Bowie Compleet

 

De honderden bijzondere foto’s van de meest visueel aantrekkelijke artiest uit de muziekgeschiedenis, maken het boek David Bowie compleet een must-have voor elke fan van klassieke rock.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 59,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving David Bowie Compleet

De imposante muzikale carriere van David Bowie omvat 50 jaar en 28 studioalbums. Zijn meesterlijke vermogen om zichzelf steeds opnieuw uit te vinden, spreekt tot op de dag van vandaag tot de verbeelding. David Bowie compleet ontleedt liefdevol en grondig elk album en elk nummer dat ooit door David Bowie is uitgebracht.

Volg de ‘Thin White Duke’ van zijn eerste album uit 1967 tot en met het slotstuk Blackstar.
Nieuwe analyses en archiefinterviews met een breed scala aan muzikanten, modellen, acteurs, producers en executives die allemaal met hem werkten, dompelen ons diep onder in Bowies verleden. Van een jonge, rusteloze muzikant in Londen tot een muzikale grootmacht die samenwerkte met artiesten als Queen, Mick Jagger, Tina Turner, Nile Rodgers, Brain Eno en Iggy Pop.

Dit unieke boek, gebaseerd op jaren van onderzoek, vertelt hoe elk nummer werd geschreven, gecomponeerd en opgenomen, welke instrumenten werden gebruikt en wie ze bespeelden. De honderden bijzondere foto’s van
de meest visueel aantrekkelijke artiest uit de muziekgeschiedenis, maken het boek David Bowie compleet een must-have voor elke fan van klassieke rock.


ISBN
9789462584532
Pagina's
608
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS