Boekhandel Douwes Den Haag

Kunstkaartenboek

Mode in kleur

Uit de collectie van het Kunstmuseum Den Haag

Madelief Hohé

Mode in kleur

Kunstkaartenboek

Mode in kleur

Uit de collectie van het Kunstmuseum Den Haag

Kunstkaartenboek: Mode in kleur

 

Met het Kunstmuseum Den Haag maakten we een Kunstkaartenboek waarin een selectie van de mode uit de tentoonstelling 'Kies Kleur!' laat zien hoe kleding van vroeger en de mode van nu momenten van hoop kunnen bieden.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 12,90

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Kunstkaartenboek: Mode in kleur

Met het Kunstmuseum Den Haag maakten we een Kunstkaartenboek waarin een selectie van de mode uit de tentoonstelling 'Kies Kleur!' laat zien hoe kleding van vroeger en de mode van nu momenten van hoop kunnen bieden. Geniet van ontwerpen van nationale en internationale topontwerpers als Chanel, Louis Vuitton, Walter van Beirendonck, Vivienne Westwood, Fong Leng en Jan Taminiau , maar ook van kleurrijke kostuums uit de periode van de achttiende eeuw tot nu. Kleurervaring, emotie, inspiratie en hoop zijn de kernwoorden die van toepassing zijn op deze kleurige mode.

De prachtige foto’s worden vergezeld door korte teksten. Een Kunstkaartenboek over mode om te bewaren, een feest om naar te kijken en doorheen te bladeren, waar u de pagina’s uit kunt halen om te gebruiken als kaart of zelfs als poster aan de muur.

Over Kunstkaartenboeken:
Kunstboeken in een ander jasje. Al jaren geven wij samen met musea in Nederland kunstboeken uit. Veelal bij tentoonstellingen, maar ook over hun collecties, rijk geïllustreerd om de kunst dichterbij te brengen. Nu presenteren we kunstboeken in een andere, bijzondere vorm: het Kunstkaartenboek. Wat hierin staat opgenomen? Kunst! Nog steeds zoals u van ons gewend bent, maar wel in een ander jasje: prachtige foto’s van topstukken uit collecties van musea, pareltjes die u niet mag missen en die we graag met u delen. Door de kaarten uit het boek te halen (dit kan zonder beschadigen), kunt u ze versturen in een A5-enveloppe.


ISBN
9789462623309
Pagina's
48
Verschenen
Serie
Kunstkaartenboek
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Waanders Uitgevers

Kunst en Cultuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren