Boekhandel Douwes Den Haag

Zwerfkat Ossie

George Knottnerus & Teuni van den Oord

Zwerfkat Ossie

Zwerfkat Ossie

Zwerfkat Ossie

 

Hoe voelt het om geen thuis te hebben? Om zonder herinnering aan ouders, broertjes en zusjes eenzaam in een vergeten hoekje van een kille garage te liggen? Ossie, een jonge zwerfkat, weet hoe dat is.Leverbaar

€ 16,95

Levertijd: 2 tot 3 dagen


Beschrijving Zwerfkat Ossie

Hoe voelt het om geen thuis te hebben? Om zonder herinnering aan ouders, broertjes en zusjes eenzaam in een vergeten hoekje van een kille garage te liggen?

Ossie, een jonge zwerfkat, weet hoe dat is. Maar ze laat het er niet bij zitten. Ze trekt de wijde wereld in. Op zoek naar eten, en naar haar broertjes en zusjes. Ze ontmoet nare, rare en leuke wezens. Beleeft gekke en spannende avonturen.
Ook mensen kruisen haar pad. Een oude mevrouw van wie haar eigen kat net overleden is. Een meisje dat gepest wordt op school. Gelukkig heeft zij zorgzame ouders, een zusje en een broertje. Ergens ver weg mist een jongen zijn moeder die gevlucht is. Hij woont alleen met zijn vader en verlangt hevig naar zijn moeder. Maar ook naar een poesje dat uit zijn leven verdween…

George Knottnerus is schrijver van boeken, gedichten en natuurverhalen. Hij is auteur van de jeugdboeken Armin de paardenjongen (2018) en Vikingzoon (2013).

Teunie van den Oord maakte de tekeningen voor dit boek.


ISBN
9789462665477
Pagina's
186
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Schrijverspunt

Kinderen en Jeugd