Boekhandel Douwes Den Haag

Arbeidsrecht begrepen

Erica Wits & Hannie Geugjes

Arbeidsrecht begrepen

Arbeidsrecht begrepen

Arbeidsrecht begrepen

 

Arbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten in het hoger onderwijs. De auteurs bespreken de wet en de rechtspraak met een voortdurend oog op de praktijk.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 45,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Arbeidsrecht begrepen

Arbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten in het hoger onderwijs. De auteurs bespreken de wet en de rechtspraak met een voortdurend oog op de praktijk. Veel voorbeelden en schema’s ondersteunen de tekst en maken deze toegankelijk. Het boek behandelt alle theorie, maar is vooral praktisch bruikbaar.

In het boek wordt steeds geschakeld tussen de inhoud van de arbeidsovereenkomst, de wet en de cao. Ook vindt er een koppeling plaats tussen het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Deze rechtsgebieden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit maakt het boek ook geschikt voor juridische professionals die werkzaam zijn in de eerstelijnsrechtshulp of -informatie en -advies.

De auteurs hopen met dit boek niet alleen het arbeidsrecht goed over te brengen, maar ook hun enthousiasme voor dit boeiende en steeds maar wijzigende onderdeel van het recht.


ISBN
9789462901544
Pagina's
451
Verschenen
NUR
825
Druk
10
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom juridisch