Boekhandel Douwes Den Haag

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

R. Westra & G.W. de Ruiter

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

 

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht.


Niet leverbaar

€ 44,00


Beschrijving Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Voor docenten is een docentenhandleiding (antwoordensets van alle hoofdstukken) met aanvullend materiaal (PowerPointpresentaties van alle hoofdstukken) beschikbaar.

Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts-) praktijk wordt stapsgewijs behandeld, verduidelijkt met eenvoudige, dagelijkse voorbeelden. De theorie wordt uitgelegd aan de hand van schema’s en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. In ieder hoofdstuk kan de student uitgebreid oefenen met de vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Het boek wordt afgesloten met een hoofdstuk met extra oefenvragen (online te raadplegen). Door de vele oefenvragen heeft de student de mogelijkheid om te toetsen of hij/zij op het gewenste (kennis)niveau zit. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen. Deze kennis- en toepassingsgerichte opzet van het boek sluit aan op het praktijkgerichte onderwijs binnen het hbo. Het boek is geschikt voor studenten die een juridische basis moeten hebben voor de toekomstige uitoefening van het beroep waarin ze werkzaam worden, zoals een logistiek manager, personeelsadviseur, bedrijfskundige, sales manager of facilitair manager.


ISBN
9789462902787
Pagina's
374
Verschenen
NUR
827
Druk
13
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom juridisch

Ondernemingsrecht