Boekhandel Douwes Den Haag

Het Gerecht

een juridisch kookboek

Ike van de Ven & Boom uitgevers Den Haag & Stefanie Koumiotis

Het Gerecht

Het Gerecht

een juridisch kookboek

Het Gerecht

 

De juridische wereld en de culinaire wereld lijken op het eerste gezicht niet veel met elkaar te maken te hebben. Toch blijkt het helemaal niet zo gek om een link te leggen tussen juridische termen en culinaire recepten.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,95

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het Gerecht

De juridische wereld en de culinaire wereld lijken op het eerste gezicht niet veel met elkaar te maken te hebben. Toch blijkt het helemaal niet zo gek om een link te leggen tussen juridische termen en culinaire recepten. En dan hebben we het niet alleen over advocaat.
Start de dag bijvoorbeeld met een paar heerlijke notarisappelpannenkoekjes. Denk voor de lunch eens aan een gezonde pleidooier. Voor het diner komen een heerlijke bisque van griffierkreeftjes en de Dublin Lawyer aan bod en de maaltijd kan worden afgesloten met een stukje appèltaart of een plakje niet te versmaden eistaart. Zelfs een aantal arresten met een culinair tintje heeft hier een plekje gekregen.
Het Gerecht bevat daarnaast recepten voor hapjes en drankjes om de perfecte juridische borrel mee te organiseren: denk aan een man-met-de-hamercocktail met als versnapering gevulde daders met spek of proeftijd, een goedgevulde schaal met tapas. De uitleg over enkele basistermen, zoals conservatoir beslag en zuivere splitsing, maken dit juridische kookboek compleet.

Het Gerecht is met 32 juridische recepten voor elk moment van de dag hét kookboek voor alle juristen, rechtenstudenten en andere thuiskoks die op welke manier dan ook wel eens te maken hebben met het rechtssysteem.


ISBN
9789462906990
Pagina's
96
Verschenen
NUR
246
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom Juridische uitgevers


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren