Boekhandel Douwes Den Haag

Kern van het Europees recht

Jasper Krommendijk

Kern van het Europees recht

Kern van het Europees recht

Kern van het Europees recht

 

Het doel van dit boek is om de complexe materie van het Europees recht toegankelijk te maken voor studenten die zich bevinden in de eerste fase van de studie rechten.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Kern van het Europees recht

Het doel van dit boek is om de complexe materie van het Europees recht toegankelijk te maken voor studenten die zich bevinden in de eerste fase van de studie rechten. De auteurs beperken zich tot het beschrijven en uitleggen van de kern van een aantal Europees- rechtelijke onderwerpen die voor dit publiek onmisbaar zijn. Het boek is gemakkelijk leesbaar en bevat veel voorbeelden. Daarmee is het zeer geschikt voor inleidende cursussen in het hoger onderwijs.
Deze tweede druk is op een flink aantal punten geactualiseerd. Zo worden onder andere de gevolgen van de coronacrisis en de nieuwe klimaatmaatregelen (de ‘Europese Green Deal’) besproken.

De auteurs hebben ruime ervaring in het verzorgen van colleges in het Europees recht voor bachelor- en masterstudenten. Allen zijn werkzaam bij de sectie Internationaal en Europees recht van de Radboud Universiteit. Dit boek weerspiegelt de stijl en de inhoud van het ‘typisch Nijmeegse’ onderwijs.


ISBN
9789462909137
Pagina's
290
Verschenen
NUR
828
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom uitgevers Den Haag