Boekhandel Douwes Den Haag

Omgaan met ongewenste intimiteiten

Privé en op het werk

Mark de West & Carlie van Tongeren

Omgaan met ongewenste intimiteiten

Omgaan met ongewenste intimiteiten

Privé en op het werk

Omgaan met ongewenste intimiteiten

 

Steeds weer nieuwe onderzoeken laten zien dat (met name) vrouwen veel last hebben van ongewenst, grensoverschrijdend gedrag. Het gaat niet altijd om geweld, maar ook om ongewenste intimiteiten op de werkvloer of intimiderend (seksueel) gedrag in het uitgaansleven of de eigen relatie.


Nog te verschijnen

€ 20,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Omgaan met ongewenste intimiteiten

Steeds weer nieuwe onderzoeken laten zien dat (met name) vrouwen veel last hebben van ongewenst, grensoverschrijdend gedrag. Het gaat niet altijd om geweld, maar ook om ongewenste intimiteiten op de werkvloer of intimiderend (seksueel) gedrag in het uitgaansleven of de eigen relatie. Heb jij last van een collega die jou op een ongepaste manier aanraakt? Voel jij je bedreigd als een man geen nee accepteert? Durf jij niet alleen 's avonds met het openbaar vervoer? Dan is dit boek voor jou!Geweld met geweld beantwoorden is niet de oplossing. Het is veel slimmer om te weten hoe je afwijkend en potentieel gevaarlijk gedrag herkent en erop kunt anticiperen. Leer van Mark de West, expert op het gebied van (persoons)beveiliging, de kneepjes uit het vak. Zo ontwikkel je een strategie, waarmee je je nooit meer overvallen zult voelen en in onveilige situaties adequater kunt reageren dan met welke cursus zelfverdediging dan ook.
  • Luister naar je intuïtie, herken afwijkend gedrag en leer welke strategische aanpak werkt.

  • Gebaseerd op technieken uit de politie- en beveiligingswereld.Trefwoorden: Ongewenste intimiteiten me too geweld seksuele intimidatie ongepast gevaarlijke situaties intuïtie afwijkend gedrag bedreigend Mark de West Carlie van Tongeren handleiding


ISBN
9789462961418
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
AnderZ

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren