Boekhandel Douwes Den Haag

Sky Doll

Sky Doll

Mikael Bourgoin & Barbara Canepa & Gradimir Smudja & Enrique Fernandez & Afif Khaled & Benjamin & Alessandro Barbucci

Sky Doll

Sky Doll

Sky Doll:

 

Sky Doll Lacrima Christi Collection bundelt zes fragmenten uit het leven van Agape en Ludovica. Zes verhalen die soms grappig zijn, vaak dramatisch, maar altijd sensueel en opwindend. De planeet Papathea heeft twee gezichten: pausin Ludovica en Agape.


Nog te verschijnen

€ 19,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Sky Doll:

Sky Doll Lacrima Christi Collection bundelt zes fragmenten uit het leven van Agape en Ludovica. Zes verhalen die soms grappig zijn, vaak dramatisch, maar altijd sensueel en opwindend.

De planeet Papathea heeft twee gezichten: pausin Ludovica en Agape. De eerste is lichamelijk, spectaculair, bloederig. De tweede spiritueel, maagdelijk, etherisch en onbereikbaar. In werkelijkheid verbergt Ludovica onder haar woede een heftig verlangen zich te doen gelden, een kwellende dorst naar liefde. Achter de onverstoorbare stilte van Agape, daarentegen, gaat een complexe en verontrustende ziel schuil. Zij draagt een geheim met zich mee dat de loop van de geschiedenis van het melkwegstelsel gaat bepalen. De twee zussen, zoals ze indertijd werden genoemd, toen ze samen over de planeet heersten, werden gekozen uit duizenden kandidaten om de complexiteit en de contradicties van de religie te vertegenwoordigen...


ISBN
9789463062763
Pagina's
72
Verschenen
Serie
Sky Doll
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Silvester Strips

Strips