Boekhandel Douwes Den Haag

De Nachtuil

Integraal (groot formaat

Romain Hugault & Yann

De Nachtuil

Integraal (groot formaat

De Nachtuil:

 

Beleef de klassieke verhalen van Yann en Romain Hugault op groot formaat alsof je er zelf bij bent! Dit zijn integralen die je niet mag missen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 79,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De Nachtuil:

Beleef de klassieke verhalen van Yann en Romain Hugault alsof je er zelf bij bent! Dit zijn integralen die je niet mag missen.

EDELWEISS (WO 1) en DE NACHTUIL (WO 2) voor het eerst integraal op groot formaat, inclusief leeslint en genummerde prent! Deze luxe edities worden vervaardigd in een oplage van 400 exemplaren. Op=op!

- groot formaat luxe hardcover (28,2 x 37,6 cm)
- binnenwerk 144 pagina's kleur
- bevat 3 delen van De Nachtuil (compleet verhaal)
- inclusief leeslint
- genummerde A4-formaat ex-libris

Over het verhaal:

Winter 1943. In de hel van het Oostfront heeft de almachtige Luftwaffe de totale heerschappij in de lucht. De Duitse luchtmacht stort een vernietigende regen van vuur en ijzer uit over de zich terugtrekkende Russische troepen. Tegenover de kracht van de nazi's kunnen de Russische vliegtuigen zich nauwelijks verweren, behalve dan met de heldhaftigheid van de Russische piloten die de onstuitbare opmars van de vijand proberen te vertragen. Lilya is een van de zogenoemde Heksen van de Nacht. Zij hebben de opdracht om het de vijand zo moeilijk mogelijk te maken. Die Heksen van de Nacht vliegen met aftandse, slecht onderhouden toestellen. Eigenlijk zijn ze al bij voorbaat opgeofferd, maar ze zijn wel vastbesloten om hun offer peperduur te laten zijn!Tegenover hen staat Oberleutnant Wulf, een van de talrijke stalen veren aan Hitlers adelaar... Maar Wulf is een rebelse, ongedisciplineerde veer! En eigenlijk is hij vooral anti-nazi...


ISBN
9789463064859
Pagina's
144
Verschenen
Serie
De Nachtuil
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Silvester Strips

Strips
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren