Boekhandel Douwes Den Haag

tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie

Het Liegend Konijn jg. 14 nr. 1

jg. 14 nr. 1

Tina van Baren

Het Liegend Konijn jg. 14 nr. 1

tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie

Het Liegend Konijn jg. 14 nr. 1

jg. 14 nr. 1

tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie: Het Liegend Konijn jg. 14 nr. 1

 

Het Liegend Konijn brengt twee keer per jaar, in april en oktober, een gevarieerd beeld van de actuele poëzie. Ieder nummer bevat nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten van telkens een dertigtal dichters: uit het nest geroofd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie: Het Liegend Konijn jg. 14 nr. 1

Het Liegend Konijn brengt twee keer per jaar, in april en oktober, een gevarieerd beeld van de actuele poëzie. Ieder nummer bevat nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten van telkens een dertigtal dichters: uit het nest geroofd. Meer dan driehonderd dichters hebben in de voorbije dertien jaar aan het tijdschrift meegewerkt. Ze vormen een bont gezelschap van jonge debutanten, rijpe poëten en oude meesters. Diversiteit en respect voor uiteenlopende poëtica's liggen aan de basis van een unieke mix. Ieder nummer is een kleurrijke waaier van onze hedendaagse poëzie.

Jozef Deleu (1937) stichtte in 2003 Het Liegend Konijn en is er de enige redacteur van. Hij is ook dichter, prozaïst, essayist en samensteller van onder meer Nieuw Groot Verzenboek. Hij was stichter en hoofdredacteur (1957-2002) van het Vlaams-Nederlands tijdschrift Ons Erfdeel, het Franstalige tijdschrift Septentrion en de jaarboeken De Frans Nederlanden en The Low Countries.


ISBN
9789463101431
Pagina's
256
Verschenen
Serie
tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie
NUR
324
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Polis