Boekhandel Douwes Den Haag

In control met BIV/AO

M. Hendriks-Lensink & A. van den Hoeven

In control met BIV/AO

In control met BIV/AO

In control met BIV/AO

 

‘In control met BIV/AO’ is een volledig nieuwe lesmethode voor het vakgebied Bestuurlijke informatievoorziening (BIV) / Administratieve Organisatie (AO) binnen het hoger onderwijs en richt zich op de studierichtingen Finance & Control, Accountancy, Finance, Tax & Advice en Bedrijfskunde.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 49,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving In control met BIV/AO

‘In control met BIV/AO’ is een volledig nieuwe lesmethode voor het vakgebied Bestuurlijke informatievoorziening (BIV) / Administratieve Organisatie (AO) binnen het hoger onderwijs en richt zich op de studierichtingen Finance & Control, Accountancy, Finance, Tax & Advice en Bedrijfskunde.

In dit boek wordt het onderwerp Bestuurlijke Informatievoorziening besproken vanuit een bedrijfskundig perspectief. Betrouwbare informatie is immers niet alleen van belang voor de rapportage van de financiële jaargegevens; over alle activiteiten die bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie moet betrouwbaar gerapporteerd worden.

Naast de administratieve organisatie van de belangrijkste processen behandelt dit boek daarom ook de tools die kunnen worden ingezet voor het krijgen van control. Dit alles met veel voorbeelden uit de beroepspraktijk.


ISBN
9789463172981
Verschenen
NUR
786
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Convoy Uitgevers BV