Boekhandel Douwes Den Haag

Handboek Loonheffingen 2022

Handboek Loonheffingen 2022

Handboek Loonheffingen 2022

Handboek Loonheffingen 2022

 

Een speciale editie van het Handboek Loonheffingen mag als naslagwerk meegenomen worden naar het examen PDL Loonheffingen van de Associatie voor Examinering. Om toegelaten te worden tot het examen dient het Handboek Loonheffingen van de Belastingdienst voorzien te zijn van een logo van de Associatie.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 23,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Handboek Loonheffingen 2022

Een speciale editie van het Handboek Loonheffingen mag als naslagwerk meegenomen worden naar het examen PDL Loonheffingen van de Associatie voor Examinering. Om toegelaten te worden tot het examen dient het Handboek Loonheffingen van de Belastingdienst voorzien te zijn van een logo van de Associatie. Deze goedgekeurde speciale editie van het Handboek Loonheffingen wordt door Convoy uitgegeven.

Bij het examen PDL Loonheffingen mag dit Handboek Loonheffingen als naslagwerk worden gebruikt mits het geen aantekeningen, commentaar en/of jurisprudentie bevat. U mag wel teksten arceren en/of onderstrepen Ook mag u geeltjes als tabjes plakken maar dan mag op deze geeltjes uitsluitend de titel van de navolgende wet beschreven zijn. Notities zijn uiteraard niet toegestaan.


ISBN
9789463173407
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Convoy Uitgevers BV

Fiscaal recht