Boekhandel Douwes Den Haag

Mijn eigen droompaard

Gertrud Jetten & Ina Hallemans

Mijn eigen droompaard

Mijn eigen droompaard

Mijn eigen droompaard

 

Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het leesplezier te behouden. Wat zijn paarden toch leuk!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,50


Beschrijving Mijn eigen droompaard

Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het leesplezier te behouden.

Wat zijn paarden toch leuk! Emma kan er geen genoeg van krijgen. En het allerleukste is: als Emma een beeldje van een paard krijgt, kan ze daarmee naar een andere wereld reizen, naar de wereld van dat paard. Zo heeft ze al veel geleerd over paarden en paardrijden. Dat kan Emma heel goed gebruiken bij de temperamentvolle Espresso, haar lievelingspony op de manege. Geen enkele pony is zo mooi en gevoelig als hij en samen zijn ze een geweldig team. Maar dan gebeurt er iets wat Emma nooit had durven bedenken…

‘Kan ik je even spreken, Emma?’ vroeg Nora streng. ‘Heb ik iets fout gedaan?’ ‘Nee, helemaal niet.’ ‘Waarom kijk je dan zo boos?’ Nora zuchtte. ‘Ik heb gisteren Frederieke op Espresso laten rijden en hij heeft haar eraf gebokt. Ze heeft haar arm gebroken.’ Somber keek ze naar Emma. ‘Ik heb het helemaal gehad met hem. Ik ben er klaar mee! Ik ga Espresso verkopen.’ Het was alsof ze een bom had laten vallen. ‘Ver… ver… kopen?’ stamelde Emma.


ISBN
9789463245647
Pagina's
102
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij

Fictie 7 - 9 jaar