Boekhandel Douwes Den Haag

Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl

Elly Hees & Tosca Menten

Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl

Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl

Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl

 

Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het leesplezier te behouden. Eeuwenoude gebouwen, prachtige fonteinen en een wereldberoemde pizzabakker… MAASHI!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 26,00


Beschrijving Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl

Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het leesplezier te behouden.

Eeuwenoude gebouwen, prachtige fonteinen en een wereldberoemde pizzabakker…

MAASHI! Dummie en Goos zijn in Rome! Op de camping ontmoeten ze de schrijver Herman. Hij is op zoek naar de betekenis van een vreemde inscriptie. Die lijkt te gaan over de groene smaragd waarmee keizer Nero naar de gladiatorenspelen keek. Maar Dummie herinnert zich een heel andere smaragd, eentje uit zijn land! Zou die inscriptie misschien daarover gaan? Met de hulp van een oude priester en de zoon van
de pizzabakker gaan de vrienden op onderzoek uit, tot ze belanden in ondergrondse gangen vol onverwachte geheimen… Plotseling was alles gitzwart. ‘Rafael,’ gilde Goos. Hij deed zijn ogen wijd open maar
zag niks. ‘Rafael! De lamp! Rafael!’ Voor hem klonk een geluid. ‘Rafael? Waar ben je?’ ‘Blijf staan!’ siste Rafel. Het geluid klonk harder, alsof er ergens nagels overheen krasten. Zaten hier misschien ratten? Een hilarisch reisverhaal met een spannende zoektocht! Tosca Menten ging speciaal voor dit verhaal op reis naar Rome.


ISBN
9789463245661
Pagina's
294
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij

Fictie 7 - 9 jaar