Boekhandel Douwes Den Haag

Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

Elly Hees & Tosca Menten

Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

 

Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het leesplezier te behouden. Maashi! Dummie en Goos gaan op schoolreisje.


Leverbaar

€ 25,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het leesplezier te behouden.

Maashi! Dummie en Goos gaan op schoolreisje.

In de dierentuin ontmoeten ze krokodillenverzorger Hamid en zijn lievelingskrokodil Toemsa. Tot Hamids verdriet moet Toemsa binnenkort verhuizen. Alleen een wonder kan dat nog tegenhouden. Kon Toemsa maar iets bijzonders doen tijdens de jubileumparade in de dierentuin. Maar krokodillen kun je niks leren. Of wel? Toemsa blijkt een geheim te hebben en als Dummie dat per ongeluk ontdekt, is er opeens weer hoop. Samen met Goos en Hamid bedenkt hij een plan. Maar daar lijkt niet iedereen even blij mee te zijn. Op de dag van de parade gaat er iets afschuwelijk mis… ‘Kijk jongens. Dit is mijn vriend Toemsa,’ zei Hamid trots. ‘Plofzak Drollemans,’ mompelde Klaas. ‘Wat een griezel.’ ‘Een knapperd, bedoelt u,’ verbeterde Hamid. ‘Hij doet geen vlieg kwaad en grijnst de hele dag.’ ‘Is dat een grijns?’ Goos keek huiverend naar de bek waar Dummie en hij gemakkelijk samen in pasten. Misschien grijnsde Toemsa wel omdat hij hen als lekker hapje zag. Een vrolijk en spannend verhaal over een bijzondere krokodil uit Dummies land.


ISBN
9789463245678
Pagina's
276
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij

Fictie 7 - 9 jaar