Boekhandel Douwes Den Haag

De bel van Isabel

Patsy Backx & Karel Eykman

De bel van Isabel

De bel van Isabel

De bel van Isabel

 

Met De bel van Isabel voltooit Karel Eykman zijn trilogie ontroerende alledaagse kinderverhalen. Eerder verschenen De K van Kasper en De veer van Veerle. In De bel van Isabel kiest Eykman voor de dichtvorm.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,90

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De bel van Isabel

Met De bel van Isabel voltooit Karel Eykman zijn trilogie ontroerende alledaagse kinderverhalen. Eerder verschenen De K van Kasper en De veer van Veerle. In De bel van Isabel kiest Eykman voor de dichtvorm. Het slakvriendje Sjaak en een kameel in de tram, grappig water en de wonderplee, de zelfverzonnen hemel en de meefietsende maan, het lekkere jasje en de jaszak vol geheimen; het zijn de kleine waarnemingen van kidneren die in De bel van Isabel de hoofdrol spelen. De gedichten zijn voorzien van prachtige illustraties van Patsy Backx.

Karel Eykman schrijft liedjes, gedichten en verhalen voor kinderen en volwassenen en werkte mee aan de meest succesvolle televisieprogramma’s van de afgelopen vijftig jaar, zoals De Stratemakersopzeeshow, De film van Ome Willem, Het Klokhuis en Sesamstraat. Zijn meest recente boek is Jaarringen, een poëtisch zelfportret.

Patsy Backx las als kind strips als Kuifje en Donald Duck. Na een aantal jaar kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, studeerde ze aan de Rietveld Academie. Vanaf 1991 illustreert Backx kinderboeken. Voor haar eerste kinderboek, Stippie en Jan, ontving ze twee Vlag en Wimpels.


ISBN
9789463360555
Verschenen
NUR
290
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren