Boekhandel Douwes Den Haag

Aan de slag met Drupal 8

training manual van beginner tot gevorderde

Paul Van Besien & Jonathan Ramael & Kevin Van Belle & Dominique Cooman

Aan de slag met Drupal 8

Aan de slag met Drupal 8

training manual van beginner tot gevorderde

Aan de slag met Drupal 8

 

Drupal is een open-source-contentmanagementsysteem voor het bouwen van websites en webapplicaties. Dit boek, dat geschreven werd door experts, helpt de lezer om met de nieuwste versie van Drupal aan de slag te gaan.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 30,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Aan de slag met Drupal 8

Drupal is een open-source-contentmanagementsysteem voor het bouwen van websites en webapplicaties. Dit boek, dat geschreven werd door experts, helpt de lezer om met de nieuwste versie van Drupal aan de slag te gaan. Zowel beginners als gevorderden komen daarbij aan hun trekken.
In de verschillende hoofdstukken komen termen als site building, coding en theming aan bod. Aan de hand van screenshots en eenvoudige oefeningen, worden al deze concepten helder geïllustreerd. De website die doorheen de hoofdstukken stapsgewijs ontwikkeld wordt, bestaat echt en zal dienen om het boek in de toekomst regelmatig up-to-date te houden.
Dit hands-on boek is bedoeld voor al wie met Drupal werkt of wil leren werken. Voor de leek biedt het een uitgebreide kennismaking met het systeem en haar concepten. De meer geoefende lezer krijgt een duidelijk overzicht van welke nieuwigheden Drupal 8 bevat en leert bij over geavanceerde zaken zoals de ontwikkeling van eigen modules en themes.


ISBN
9789463370097
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans Pro

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren