Boekhandel Douwes Den Haag

Nooit nog normaal

Laurence Jacobs & Omar Mohout

Nooit nog normaal

Nooit nog normaal

Nooit nog normaal

 

De wereld verandert en doet dat in een duizelingwekkend tempo. Er zijn verschillende krachten die aan de basis van die omwentelingen liggen, maar de digitalisering is ontegensprekelijk de grootste.


Nog te verschijnen

€ 25,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Nooit nog normaal

De wereld verandert en doet dat in een duizelingwekkend tempo. Er zijn verschillende krachten die aan de basis van die omwentelingen liggen, maar de digitalisering is ontegensprekelijk de grootste. Laurence Jacobs en Omar Mohout werpen, met de hulp van heel wat experts uit het veld, een blik op de ‘bigger picture’ nu corona die digitale versnelling nog meer heeft doen toenemen. Ze gaan op zoek naar wat de doorgedreven digitalisering betekent voor drie cruciale domeinen in onze maatschappij: het onderwijs, de arbeidsmarkt en het ondernemen.

Samen met de auteurs stelt de lezer vast dat een nieuw tijdperk is aangebroken waarin het nooit nog normaal lijkt te gaan worden. Maar dat hoeft niet per se onheilspellend te zijn. Met een ondernemende houding, een niet-bij-de-pakken-blijven-zitten mindset en zin voor initiatief kan iedereen het beste uit dat nooit nog normaal halen. Zo kan de digitalisering ons vleugels geven en een hefboom zijn om meer mens binnen te brengen in alle domeinen van onze samenleving.


ISBN
9789463372619
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Management en Economie