Boekhandel Douwes Den Haag

Vuilwassenen

Het geheim van de Witwaswezens

Bruno Claeys & Dempsey Hendrickx

Vuilwassenen

Vuilwassenen

Het geheim van de Witwaswezens

Vuilwassenen

 

Noor is 10 jaar, houdt van tekenen en muziek en woont om de week bij haar papa. Op de dag dat papa een belangrijke sollicitatie heeft, moet Noor alleen naar de wasserette Sop it like it’s hot om haar verjaardagsjurkje te wassen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,50


Beschrijving Vuilwassenen

Noor is 10 jaar, houdt van tekenen en muziek en woont om de week bij haar papa. Op de dag dat papa een belangrijke sollicitatie heeft, moet Noor alleen naar de wasserette Sop it like it’s hot om haar verjaardagsjurkje te wassen.


Maar daar gebeurt iets bijzonders: ze duikelt halsoverkop de wastrommel in en ontmoet er Dirque (met q-u-e, graag), Dark (die enkel in rijm spreekt) en Dork (die, nuja, dork is). Samen vormen ze de Witwaswezens. Hun taak is om uit de was van volwassenen al hun diepste leugens en geheimen te halen. Dat zijn immers niet zomaar vlekken!


Maar als al die vlekken en vuiltjes in volwassenen hun kleren echte … leugens zijn, wat houdt papa dan zoal voor Noor geheim?Vuilwassenen. Het geheim van de Witwaswezens is een humoristisch en fantasierijk kinderboekendebuut voor liefhebbers van de boeken van Roald Dahl, Marc de Bel en Sanne Rooseboom.


Uitgebreid geïllustreerd, boordevol humor - ook voor zij die niet zo graag lezen!Dempsey Hendrickx is acteur, entertainer en schrijver. Samen met voormalig Belgisch zwemmer, improvisatieacteur en illustrator Bruno Claeys brengt hij onder de noemer Verse Onzinsels geimproviseerde verhalen voor een jong publiek. Vuilwassenen is hun eerste verzonnen en toch redelijk zinnig jeugdboek samen.


ISBN
9789463376396
Pagina's
196
Verschenen
NUR
283
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Fictie 10 - 12 jaar