Boekhandel Douwes Den Haag

Rood Fruit

Ann Cuyvers & Elien Geboers

Rood Fruit

Rood Fruit

Rood Fruit

 

Vier dagen, drie vrouwen, één man... Aster zegt haar job op en neemt zich voor om ineens alle mannen af te zweren. Maar dan loopt ze een heel aantrekkelijke wijnboer tegen het lijf. Mercedes rouwt om haar overleden oma en ruilt tijdelijk haar zonnige leven onder de Spaanse zon in voor een trip naar een Antwerpse wijnproeverij met haar zus Marisa.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,00


Beschrijving Rood Fruit

Vier dagen, drie vrouwen, één man...Aster zegt haar job op en neemt zich voor om ineens alle mannen af te zweren. Maar dan loopt ze een heel aantrekkelijke wijnboer tegen het lijf. Mercedes rouwt om haar overleden oma en ruilt tijdelijk haar zonnige leven onder de Spaanse zon in voor een trip naar een Antwerpse wijnproeverij met haar zus Marisa. En Alex ondervindt bij aankomst uit Parijs dat haar fantastische bedpartner met zijn hoofd bij iets of iemand anders zit. Drie vrouwen aan de vooravond van een stomende vierdaagse die hun leven zal veranderen – al dient verandering zich doorgaans aan op manieren die je niet verwacht...
Elien Geboers is freelancejournalist en schrijver. Ze werkt voor Flair, onder andere aan de rubriek en erotische podcast Happy Ending.Ann Cuyvers is erotisch counselor en eigenaar van de Erotische Verbeelding, de legendarische eroticawinkel die sinds haar verhuis naar Spanje online verder bestaat.


ISBN
9789463376662
Pagina's
292
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Romantiek