Boekhandel Douwes Den Haag

The art of AI

Een praktische introductie in machine learning voor mediamakers

Laurens Vreekamp

The art of AI

The art of AI

Een praktische introductie in machine learning voor mediamakers

The art of AI

 

Er wordt op dit moment veel gesproken over Artificiële Intelligentie (AI). Dat is ook niet zo gek, want de mogelijkheden met AI en machine learning zijn eindeloos, ook voor creatief werk. Je kunt videobeelden zoeken en monteren alsof je een tekst wijzigt in Word, illustraties genereren, alternatieve krantenkoppen bedenken of automatisch transcripties maken van tientallen geluidsopnames tegelijk.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 34,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving The art of AI

The Art of AI is dé praktische en toegankelijke introductie in machine learning en kunstmatige intelligentie. Het legt je alles uit over AI, zonder dat je daar programmeerkennis voor nodig hebt. Je leert wat je er allemaal mee kunt, maar ook wat de valkuilen zijn. Het boek biedt een overzicht en uitleg van meer dan zeventig applicaties die je assisteren bij de verschillende fasen van creatieve producties. Het bevat twaalf interviews met AI-pioniers uit de creatieve industrie, waaronder Nadia Piet (Head of Creative Technology bij DEPT) en industrieel ontwerper Dasha Simons (AI & AI ethics, IBM).

"Je kunt met machine learning boven je onderwerp gaan hangen, voorbij de anekdote". - Coen van de Ven, journalist voor De Groene Amsterdammer

"Creativiteit is niet iets wat hoeft te worden opgelost." - Vincent Koops, RTL Nederland 


ISBN
9789463562669
Pagina's
240
Verschenen
NUR
984
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Duuren Media, Van