Boekhandel Douwes Den Haag

Over leven in 2020

Een persoonlijke weg van een 'Klein Duimpje' naar de toekomst

Jan A. Boeijenga

Over leven in 2020

Over leven in 2020

Een persoonlijke weg van een 'Klein Duimpje' naar de toekomst

Over leven in 2020

 

In het achter ons liggende decennium zijn steeds meer wereldwijde machten gegroeid. Niet alleen nationale en/of militaire machten, maar vooral commerciële, technologische, digitale, financiële, diplomatieke, justitiële en ondergrondse (misdadige) machten die steeds sterker worden en in relatief zeer weinig handen liggen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 14,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Over leven in 2020

In het achter ons liggende decennium zijn steeds meer wereldwijde machten gegroeid. Niet alleen nationale en/of militaire machten, maar vooral commerciële, technologische, digitale, financiële, diplomatieke, justitiële en ondergrondse (misdadige) machten die steeds sterker worden en in relatief zeer weinig handen liggen. Wat betekent dit voor onze toekomst?

In dit boek heeft de schrijver hier iets tegenover willen zetten: zeven natuurlijke ‘krachten’ van ieder individu. Hij gelooft dat zowel de kwaliteit van deze krachten als de kwantiteit van de mensen die hierover beschikken, de ‘machten van bovenaf’ verlammen en uitschakelen.

Door te durven geloven dat de witte steentjes hem en zijn broers weer thuis zouden kunnen brengen, is Klein Duimpje beroemd geworden. De zeven ‘krachten’ die Jan Boeijenga in dit boek beschrijft, hebben diezelfde functie: thuiskomen. Ze zijn natuurlijke menselijke energieën waarover ieder mens beschikt. De krachten daarvan onderkennen en deze met anderen bundelen ziet hij als een bestaande en haalbare weg om ook in de jaren na 2020 toch nog thuis te kunnen komen.

Een verfrissende en doordachte filosofie, geïllustreerd met verduidelijkende tekeningen.


ISBN
9789463652827
Pagina's
121
Verschenen
NUR
735
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij