Boekhandel Douwes Den Haag

De appeloorlog

Lars Elling

De appeloorlog

De appeloorlog

De appeloorlog

 

* Een fantastisch, avontuurlijk en hoogst origineel debuut* Lezerslieveling! Ruim 4 sterren op GoodreadsFilip krijgt van zijn vader de opdracht om zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn opa, die al jaren weigert met zijn familie te praten.


Leverbaar

€ 24,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving De appeloorlog

* Een fantastisch, avontuurlijk en hoogst origineel debuut
* Lezerslieveling! Ruim 4 sterren op Goodreads

Filip krijgt van zijn vader de opdracht om zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn opa, die al jaren weigert met zijn familie te praten. Met de dood in aantocht besluit de oude man zich nog een keer open te stellen. Hij vertelt zijn kleinzoon over de zomers van 1913 en 1914, toen hij zich met zijn broertje maandenlang in de bossen rond Oslo moest zien te redden, als onderdeel van hun opvoeding.

Voor Filip opent zich een wonderwereld vol bizarre verhalen over kolenbranders en houtvlotters, ganzenslachters, forellenvissers en paddenstoelenplukkers. Ook besluit zijn opa om hem in vertrouwen te nemen over de dag die het hoogtepunt van de zomer van 1914 had moeten zijn.

De appeloorlog is een kleurrijke, bijzondere roman over broers die er door dik en dun voor elkaar zijn, over het vinden van geluk in de natuur en het koesteren van je ongeluk.


ISBN
9789463812252
Pagina's
336
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Podium

Vertaalde literaire roman, novelle